Wat is belangrijk voor ons?

SportBSO Netwerk werkt samen met kinderopvangorganisaties die sport hoog in het vaandel hebben staan.

Over Partou

Met meer dan 300 vestigingen en ruim 3600 medewerkers zijn we als Partou de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. Deze omvang biedt ons de gelegenheid om te investeren in kwaliteit en ontwikkeling. Tegelijkertijd zijn we op vestigingsniveau klein en vertrouwd voor zowel medewerkers als klanten. Op deze manier bieden we onze klanten de beste kinderopvang en onze collega’s een fijne werkomgeving. En op het servicekantoor in Vianen zitten ook nog eens 150 collega’s. Zij weten als geen ander hoe belangrijk onze pedagogisch medewerkers en vestigingsmanagers voor Partou zijn. Zij ondersteunen de collega’s op locatie daarom ook met veel plezier bij hun werkzaamheden.

Lokale vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door heel Nederland van Eindhoven tot Emmen en van Rotterdam tot Deventer. Geen enkele vestiging is hetzelfde. Zo werken er collega´s in monumentale panden in de binnenstad, maar zijn er ook medewerkers die in de kleurrijke sportkantine van de lokale voetbalclub werken. Alle vestigingen hebben een buitenruimte waarin kinderen kunnen ravotten en ontdekken. Als flexwerker kun je op verschillende vestigingen in een bepaalde regio werken. En ons servicekantoor bevindt zich in Vianen, naast de A2. Hier vind je Klantenservice, Marketing & Communicatie, Administratie, Vastgoed en nog veel meer afdelingen. Uniek activiteitenaanbod Bij Partou hebben we voor de kinderen een uitgebreid activiteitenaanbod. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de medewerkers. We vinden het erg belangrijk dat zowel de kinderen als onze collega’s gestimuleerd worden in hun ontwikkeling en creativiteit. Dit zorgt namelijk voor meer plezier op de werkvloer. Je hebt bij ons een grote inbreng in de activiteiten die er georganiseerd worden. Zo kun je een uitstapje naar de kinderboerderij maken, sporttoernooien organiseren of een kindervoorstelling regelen. Op het servicekantoor zitten collega’s die meedenken over bijzondere en unieke activiteiten. Zo hebben we onder meer een uitgebreid workshopaanbod, is er in april Vriendjesweek, organiseren we de Peuter 2-daagse en kunnen kinderen elk jaar deelnemen aan het UNICEF Kinderrechten Filmfestival.

Smallsteps Kinderopvang

Over Smallsteps

Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt ’t bij ons als thuis, dankzij onze medewerkers.

Krachten bundelen en goed samenwerken

Onze pedagogisch medewerkers, coaches en locatiemanagers en de collega’s op de twee servicekantoren, het zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door onze krachten te bundelen en goed samen te werken kunnen we bouwen aan de beste kinderopvang. Bovendien blijven we graag investeren in training van onze medewerkers. Zodat zij werken vanuit actuele inzichten en kunnen leren van elkaar.

Bevlogen mensen

Bij Smallsteps dragen we geen cape. Hebben we geen superkrachten zoals in een film. Maar zijn we er iedere dag voor onze kinderen. Tijdens vallen en opstaan. We helpen ze om te ontdekken wat ze in hun mars hebben. En dat is zo ontzettend veel. Wij zijn er voor hen. Het hele jaar door.